Naar de start

U volgt vanaf Oud Gastel de aangegeven route naar zwemonderdeel. Dit is dezelfde route als die voor het publiek. U arriveert bij het zwemonderdeel via de rode lijn. Als de vorige serie in zijn geheel weg is, wordt bij de ingang van het parc fermé uw fiets gecontroleerd. Bij het verlaten van het zwemonderdeel gaat u links het parc fermé in en verlaat u met de fiets aan de hand het parc fermé aan de andere kant, waar u aan het fietsonderdeel kunt beginnen.

 

 

 

 

Zwemmen
Start is bij de Vliet, achter café Gastelsfeer.

Afstand 1.000 meter
Start en finish Gastelsfeer, aanlegsteiger achter de schuur
Open water Roosendaalse Vliet, 500 meter zuidwaarts (richting Roosendaal)

 

 

 

 

 

 

 

Fietsen

De 1/4 rijdt twee rondes over het fietsparcours.

Start: Gastelsfeer – Gastelsedijk Zuid – Zuidzeedijk – Molenweg – Noordlangeweg – Kanaalweg – Zuidlangeweg – Mark Vlietweg –Zuidzeedijk – Rolleweg – Oudendijk – Schoolstraat – Veerkensweg – Busstation – Veerkensweg.

De ronde eindigt in de Veerkensweg. Finish is bij de busoverstapplaats achter het Veerhuis.

Let op: het busstation maakt deel uit van de fietsroute! Na de haakse bocht bij het Veerhuis ga je rechts het busstation op.

 

 

 

 

parc ferme fiets-loopFietsen naar lopen

De doorkomst van het fietsen is regulier via schoolstraat, Veerkensweg, busstation, Veerkensweg (geel).

Let op: de reguliere passage bij het fietsen is dus achter langs het busstation! Doorkomst van het lopen is regulier, rond het grasveldje (paars).

Wisselzone 2 (fietsen-lopen)
De wisselzone is geheel op het busstation. Bij binnen-komst van de wisselzone stapt u af en hangt uw fiets op aan de daartoe aangewezen plek.(blauw) U loopt door de wisselzone waar er ook plek is om uw loopspullen aan te trekken. Na de wisselzone loopt u gelijk het loopparcours op (paars).  U vertrekt richting het zwemonderdeel.

 

Lopen

De loopronde gaat over het volgende parcours:

Schoolstraat-Veerkensweg-Gastelsedijk Zuid-Keerpunt (vlak voor Barteweg)-Gastelsedijk Zuid-Veerkensweg-Cheltenhamstraat. 

Dit parcours wordt twee keer gelopen

De finish is op het grasveld tegenover het Veerhuis.Na de eerste ronde loopt u om het grasveld heen, bij de tweede ronde slaat u hier linksaf het grasveld op richting finish.