Bol Training & Advies zomertijdloop op 30 maart 2022

De zomertijdloop vindt ieder jaar plaats op de eerste woensdagavond na het ingaan van de zomertijd, deze keer dus op 30 maart 2022. Dit jaar is, vanwege werkzaamheden op de markt in Oud Gastel, zowel vertrek als aankomst bij het Gastelsfeer, en dus met een gewijzigd parcours.

De start is om 19.00 uur, inschrijven ter plaatse kan vanaf 18.30 uur. Voorinschrijving is ook mogelijk, en voor ons wel zo gemakkelijk! Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, dit is inclusief consumptie bij aankomst en herinnering.
Bij deelname ga je akkoord met het privacybeleid van ‘t Veerke.

Bij deze loop zijn er geen prijzen, iedere deelnemer is tenslotte winnaar.
Na de loop is er een zeer gezellige afterpary bij Gastelsfeer en uiteraard de uitreiking van een ludieke herinnering. Dit jaar geen vaantje. Wat wel, houden we nog even voor ons.

Net als vorig jaar hebben we twee parcoursen: het lange parcours (9 km) met daarnaast een korter parcours (5 km) voor diegenen die het andere toch nog net iets te lang vinden.

Iedereen kan dus meedoen!

De opzet is dat deelnemers zo lang mogelijk bij elkaar blijven, het is echt geen wedstrijd. Zeker dit jaar niet, nu je eindelijk al je loopmatjes weer kunt ontmoeten!

Kort parcours:

 

Lang parcours: