Bol Training & Advies zomertijdloop op 3 april 2024

De zomertijdloop vindt ieder jaar plaats op de eerste woensdagavond na het ingaan van de zomertijd, deze keer dus op 3 april 2024. Traditiegetrouw vind de start plaats bij Café ’t Hart van Gastel op de markt en is de aankomst in de zaal van café Gastelsfeer aan de Gastelsedijk.

De start is om 19.00 uur, inschrijven ter plaatse kan vanaf 18.30 uur. Voorinschrijving is ook mogelijk, en voor ons wel zo gemakkelijk! Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, dit is inclusief consumptie bij aankomst. Het inschrijfgeld kan enkel per pin worden betaald.
Bij deelname ga je akkoord met het privacybeleid van ‘t Veerke.

Bij deze loop zijn er geen prijzen, iedere deelnemer is tenslotte winnaar.
Na de loop is er een zeer gezellige afterpary bij Gastelsfeer en uiteraard de uitreiking van een ludieke herinnering. Dit jaar geen vaantje. Wat wel, houden we nog even voor ons.

Kledingstukken (in een tas!) kunnen worden achtergelaten bij de start. Wij zorgen er dan voor dat deze bij Gastelsfeer komen, zodat je ook warm aangekleed weer naar huis kunt.

Net als voorgaande jaren hebben we twee parcoursen: het lange parcours (8 km) met daarnaast een korter parcours (4 km) voor diegenen die het andere toch nog net iets te lang vinden.

Iedereen kan dus meedoen!

De opzet is dat deelnemers zo lang mogelijk bij elkaar blijven, het is echt geen wedstrijd. Zeker dit jaar niet, nu je eindelijk al je loopmatjes weer kunt ontmoeten!

Kort parcours:

Lang parcours: