You are here:  / Evenementen / BOL training en advies Zomertijdloop

Snakt u ook zo naar de zomertijd(loop) op 3 april 2019?

De zomertijdloop vindt ieder jaar plaats op de eerste woensdagavond na het ingaan van de zomertijd, nu dus op 3 april 2019. Vertrek is bij het Hart van Gastel, op de markt in Oud Gastel. Aankomst is bij Gastelsfeer aan de Gastelsedijk.

De start is om 19.00 uur, inschrijven kan vanaf 18.30 uur. Voorinschrijving is ook mogelijk, en voor ons wel zo gemakkelijk! Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, dit is inclusief consumptie bij aankomst en herinnering.
Bij deelname ga je akkoord met het privacybeleid van ‘t Veerke.

Bij deze loop zijn er geen prijzen, iedere deelnemer is tenslotte winnaar.
Na de loop is er een zeer gezellige afterpary bij Gastelsfeer en uiteraard de uitreiking van het inmiddels felbegeerde zomertijdvaantje!

Kledingstukken (in een tas!) kunnen worden achtergelaten bij de start. Wij zorgen er dan voor dat deze bij Gastelsfeer komen, zodat je ook warm aangekleed weer naar huis kunt.

Net als vorig jaar hebben we twee parcoursen: het lange parcours (8 km) met daarnaast een kort parcours (4 km) voor diegenen die het andere toch nog net iets te lang vinden.

Iedereen kan dus meedoen!

De opzet is dat deelnemers zo lang mogelijk bij elkaar blijven, het is echt geen wedstrijd. Vanaf einde bebouwde kom van Stampersgat bij het lange rondje en einde bebouwde kom in de Rolleweg bij het korte rondje, mag je je eigen tempo gaan lopen.

Kort parcours:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lang parcours:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
%d bloggers liken dit: