Van Zuilichem Vlietloop op Koningsdag 27 april

Net als andere jaren is er de keuze uit maar liefst 3 afstanden, de 5 en 10 km en, als toetje op de taart, de halve marathon.

Er is een, al zeggen we het zelf, een mooi parcours uitgezet voor alle drie de afstanden. Er is geen sprake van dezelfde rondjes, maar van diverse lussen, waardoor je zonder hetzelfde rondje te lopen, diverse keren over de markt van Oud Gastel komt. Hier is ook zowel de start als de finish.

De tijdsregistratie verloopt via MyLaps, dus met chip in het startnummer.

Inschrijven kan via de site of op de wedstrijddag zelf vanaf 12.00 in de zaal van ’t Hart van Gastel.Bij voorinschrijving via de site profiteer je uiteraard van het voordelige tarief, en maak je het ons wat eenvoudiger. Betaling van het inschrijfgeld kan op de wedstrijddag zelf aan de inschrijftafel.

De Vlietloop maakt ook dit jaar weer deel uit van het Running Center Loopcircuit West Brabant, met zowel de 10 km als de halve marathon afstand. Voor beide afstanden zijn dus punten te verdienen!
Bij de 5 km afstand ligt de nadruk op het recreatieve karakter. Een ideale afstand voor de beginnende loper, zonder wedstrijddruk. Bij deze afstand is ook geen prijsuitreiking voorzien.

Het gedetailleerde parcours kun je via het menu hiernaast vinden.

Het voorinschrijvingstarief is geldig bij voorinschrijving t/m 20 april.

OVERZICHT VAN STARTTIJDEN.

Afstand Starttijd Voor-inschrijving Na-inschrijving
5 km 13.30 €  4,– €  5,–
10 km 14.30 €  5,– €  8,–
1/2 marathon 14.30 € 10,– € 12,–