De E.S.S. Gastelse Obstacle Run op 17 december 2023

In 2023 gaat alweer de vierde editie van de ESS Gastelse Obstacle Run van start. Een Run waarbij het niet gaat om als eerste de finish te halen. Het plezier staat voorop!

Het parcours is opgebouwd uit diverse obstakels. Bij de keuze van de hindernissen is rekening gehouden met de (winterse) weersomstandigheden. Met een beetje conditie kom je er dus wel!
In het scoutinggebouw is uiteraard ook de mogelijkheid om onder het genot van een hapje of drankje op te warmen.

De organisatie is in handen van ’t Veerke, Scouting Andriessen (http://www.scoutingandriessen.nl), Bernard Heshof en Thierry Frik.

Kinderen tot 12 jaar kunnen 2 km lopen.
Vanaf 10 jaar kun je kiezen voor 4 km op het grote parcours.
Vanaf 12 jaar kun je kiezen voor 8 km (2 rondes op het grote parcours).

De startijden van de series zijn:
– Jeugd: vanaf 10:00 uur
– Recreanten 4 km: vanaf 11:00 uur
– Recreanten 8 km: vanaf 12:00 uur
Per serie wordt in verschillende groepen (waves) gestart. Nadere info hierover ontvangt u na de inschrijving.

Inschrijving kan enkel via voorinschrijving op onze website. Let op: vol=vol!
Uiteraard kun je ook met een groep meedoen, geef dan na de individuele inschrijvingen even aan via een mailtje naar obstaclerun@tveerke.nl. met vermelding van de namen en geboortedata van de deelnemers.
Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de 2 km jeugdloop en €12,50 voor de deelnemers aan de 4 en 8 km. Schrijf je op tijd in, want 15 november worden de inschrijfgelden van de 4 en 8 km verhoogd naar €15,-.
Veiligheid gaat voor alles. Bij extreme weersomstandigheden kunnen we dan ook besluiten om de ESS Gastelse Obstacle Run aan te passen of te annuleren. We gaan er uiteraard van uit dat dit niet nodig is.

Wij kijken er enorm naar uit, u ook?