De E.S.S. Gastelse Obstacle Run op 12 december 2021 is geannuleerd.

Het was een zondag waar we allemaal naar uitkeken: 12 december 2021. Voor ons als organisatie eindelijk weer een dag om een prachtig evenement neer te zetten. Voor jullie als deelnemer eindelijk weer de kans om mee te doen aan de 3e Gastelse Obstacle Run.
Maar jullie voelen hem al aankomen: de Run gaat niet door. We kunnen het gegeven de huidige omstandigheden in Nederland, waarin het aantal besmettingen skyhigh wordt en de maatregelen navenant niet maken om een evenement waarbij veel mensen samen komen te houden.
Natuurlijk: buitensporten is goed, bewegen bouwt weerstand op. Allemaal waar. Maar we hebben ook met vergunningverlenende instanties te maken en daar gaan nu al of anders na de volgende persconferentie alle seinen op rood. Daarbij komt dat we het ook onze vrijwilligers, die wij koesteren, niet kunnen aandoen hen aan mogelijke gezondheidsrisico’s bloot te stellen.
Het is met pijn in het hart dat we de Gastelse Obstacler Run – hopelijk voor de laatste maal – moeten annuleren. We hopen jullie allemaal gezond en wel terug te zien bij onze evenementen in 2022.