Naar de start

Voor de 1/3 triathlon komt u gewoon via het parcours richting het zwemonderdeel. De fietscontrole vindt plaats bij de ingang van het parc fermé bij café Gastelsfeer. Bij het verlaten van het zwemonderdeel gaat u links het parc fermé in en verlaat u met de fiets aan de hand het parc fermé aan de andere kant, waar u aan het fietsonderdeel kunt beginnen. 

De Veerkensweg is niet toegankelijk voor het publiek. Publiek kan via de rode route (parallelweg) de zwemstart bereiken.

 

 

 

 

Zwemmen

Start is bij de Vliet, achter café Gastelsfeer.

Afstand 1.300 meter
Start en finish Gastelsfeer, aanlegsteiger achter de schuur
Open water Roosendaalse Vliet, 650 meter zuidwaarts (richting Roosendaal)

 

 

 

 

 

 

 

Fietsen

De 1/3 rijdt drie rondes over het fietsparcours.

Start: Gastelsfeer – Gastelsedijk Zuid – Zuidzeedijk – Molenweg – Noordlangeweg – Kanaalweg – Zuidlangeweg – Mark Vlietweg –Zuidzeedijk – Rolleweg – Oudendijk – Schoolstraat – Veerkensweg – Busstation – Veerkensweg.

De laatste ronde eindigt in de Veerkensweg. Finish is bij de busoverstapplaats achter het Veerhuis.

Let op: het busstation maakt deel uit van de fietsroute! Na de haakse bocht bij het Veerhuis ga je rechts het busstation op.

 

 

 

 

parc ferme fiets-loopFietsen naar lopen

De doorkomst van het fietsen is regulier via schoolstraat, Veerkensweg, busstation, Veerkensweg (geel).
Let op: de reguliere passage bij het fietsen is dus achter langs het busstation! Doorkomst van het lopen is regulier, rond het grasveldje (paars).

Wisselzone 2 (fietsen-lopen)
De wisselzone is geheel op het busstation. Bij binnen-komst van de wisselzone stapt u af en hangt uw fiets op aan de daartoe aangewezen plek.(blauw) U loopt door de wisselzone waar er ook plek is om uw loopspullen aan te trekken. Na de wisselzone loopt u gelijk het loopparcours op (paars).  U vertrekt richting het zwemonderdeel.

 

 

Lopen

De loopronde gaat over het volgende parcours:

Veerkensweg-Gastelsedijk Zuid-Keerpunt na splitsing met Vlietweg-Gastelsedijk Zuid-Veerkensweg-Cheltenhamstraat. 

Dit parcours wordt twee keer gelopen

De finish is op het grasveld tegenover het Veerhuis. Na de eerste ronde loopt u om het grasveld heen, bij de tweede ronde slaat u hier linksaf het grasveld op richting finish.