Verwer en Janssen triathlon 26 juni 2021

De 36e uitgave van de Verwer en Janssen triathlon (met keuze uit de afstanden 1/3e, 1/4e, 1/8e, trio-teams) is in het weekeinde van vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021.
Net als bij de vorige editie zijn er twee series 1/3e afstand. De eerste serie is hierbij de wedstrijdafstand. Het prijzengeld is enkel op deze serie van toepassing.

Je kunt wel op beide afstanden meedoen voor de triathlon nations cup.

Ook als je vorig jaar hebt ingeschreven, dien je dit jaar gewoon opnieuw in te schrijven, alle inschrijvingen starten vanaf nul.

Beide series van de 1/3e afstand maken deel uit van het nu al succesvolle circuit van de Triathlon Nations Cup. Een unieke samenwerking tussen drie 1/3 triathlons. Twee in België (Aarschot en Viersel), en uiteraard één in Nederland (Oud Gastel). Doe je ze alle drie, dan heb je dus “gewoon” een hele triathlon achter de rug. Triathleten die alle 3 de wedstrijden volbrengen, dingen automatisch mee naar een mooi prijzenschema waarbij alle drie eindtijden bij elkaar worden opgeteld voor de uitslag. Verder is er voor iedere deelnemer hieraan een speciaal aandenken. Bij onze inschrijving voor de 1/3 triathlon geef je aan of je wel of niet aan deze competitie wilt meedoen. De officiële inschrijvijng voor de triathlon nations cup doe je op www.triathlonnationscup.com. Hier vind je ook meer informatie. 

De inschrijving is geopend. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Op dinsdag 22 juni bestaat de mogelijkheid om te proefzwemmen in de Vliet, van 19.00 tot 20.00 uur.

Startnummers kunnen op vrijdagavond 25 juni van 19.00 tot 21.00 uur al bij het wedstrijdsecretariaat (Veerkensweg 11a, Boladvies) worden opgehaald.

Hiernaast treft u bij de verschillende menu’s alle informatie aan over de wedstrijd.
Heeft u toch nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar info@tveerke.nl.

M.b.t. deelname aan de trio triathlon volgen we de officiële NTB (Nederlandse Triathlon Bond) richtlijnen. Dat betekent dat je mee mag doen in het jaar dat je 14 wordt.
Een trio dient te bestaan uit drie verschillende deelnemers, die alle drie een onderdeel afleggen.

Veel succes en nog belangrijker: Veel plezier toegewenst!