You are here:  / Evenementen / Verwer en Janssen Triathlon

Verwer en Janssen triathlon 22 juni 2019

De 35e uitgave van de Verwer en Janssen triathlon (met keuze uit de afstanden 1/3e, 1/4e, 1/8e, trio-teams) is in het weekeinde van vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019.
Net als vorig jaar zijn er twee series 1/3e afstand. De eerste serie is hierbij de wedstrijdafstand, de tweede is mee recreatief gericht (voor zover dit bij 1/3 afstand van toepassing is).

De 1/3e afstand maakt deel uit van een nieuw circuit: de Triathlon Nations Cup. Een unieke samenwerking tussen drie 1/3 triathlons in drie landen, Duitsland (Bonn), België (Aarschot) en uiteraard Nederland (Oud Gastel). Doe je ze alle drie, dan heb je dus “gewoon” een hele triathlon achter de rug. Triathleten die alle 3 de wedstrijden volbrengen, dingen automatisch mee naar een mooi prijzenschema waarbij alle drie eindtijden bij elkaar worden opgeteld voor de uitslag. Verder is er voor iedere deelnemer hieraan een speciaal aandenken.
De voorbereidingen voor deze competitie zijn in volle gang, inschrijven doe je bij de triathlons zelf. Meer informatie vind je op www.triathlonnationscup.com.

De inschrijving is geopend. Zorg dat je er op tijd bij bent! Bij deelname ga je akkoord met het privacybeleid van ‘t Veerke.

Op dinsdag 18 juni bestaat de mogelijkheid om te proefzwemmen in de Vliet, van 19.00 tot 20.00 uur.

Startnummers kunnen op vrijdagavond 21 juni van 19.00 tot 21.00 uur al bij het wedstrijdsecretariaat (Veerkensweg 11a, Boladvies) worden opgehaald.

Hiernaast treft u bij de verschillende menu’s alle informatie aan over de wedstrijd.
Heeft u toch nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar info@tveerke.nl.

M.b.t. deelname aan de trio triathlon volgen we de officiële NTB (Nederlandse Triathlon Bond) richtlijnen. Dat betekent dat je mee mag doen in het jaar dat je 14 wordt.
Een trio dient te bestaan uit drie verschillende deelnemers, die alle drie een onderdeel afleggen.

Veel succes en nog belangrijker: Veel plezier toegewenst!

www.athletesportswolrld.com

 

 

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
%d bloggers liken dit: