You are here:  / Evenementen / Verwer en Janssen Triathlon

GEEN TRIATHLON OUD GASTEL 2020!

OUD GASTEL – Duizend deelnemers, tweehonderd vrijwilligers, fijne sponsors en trouw publiek. Zij allen keken al weer reikhalzend uit naar de laatste juniweek met daarin de Tridaagse, het proefzwemmen, de Rabobank jeugdtriathlon en de Verwer & Janssen Triathlon.

Een onafgebroken traditie van 36 jaar wordt nu – eenmalig – doorbroken. Na grondig overleg binnen het bestuur komen wij unaniem tot de conclusie dat we ons prachtige evenement dit jaar niet door laten gaan. In navolging van Zomertijdloop, Vlietloop en Wandelvierdaagse doet het coronavirus dus ook de triathlon de das om. Met pijn in ons hart laten we ‘onze troetelkindjes’ voor dit jaar varen.

Ook als de regering op 21 april besluit om de teugels (iets) te laten vieren, achten wij het – drie weken na 1 juni – onverantwoord om al zo veel mensen bijeen te brengen voor een sportevenement. Het zou onnodig veel risico’s met zich meebrengen aan onze triathlon en daarmee aan de goede reputatie, die wij als organisatie samen met de vele vrijwilligers hebben.

Wij van ’t Veerke steken onze energie nu liever in het zo goed mogelijk voorbereiden van onze 36e Verwer & Janssentriathlon op 26 juni 2021. Want daar kunnen jullie van verzekerd zijn: wij gaan de extra tijd die we nu krijgen benutten om er volgend jaar een extra feestelijke editie van te maken.

Voor wat betreft de Triathlon Nations Cup, waarvan nu de wedstrijden in Bonn en Oud Gastel zijn afgelast, volgt weldra nadere berichtgeving aan de ingeschreven triatleten.

Wij hopen iedereen volgend jaar in goede gezondheid te mogen verwelkomen in het nog immer triathlon-gekke Oud Gastel.

Alle reeds ingeschreven deelnemers krijgen het volledige inschrijfgeld terug gestort.

Voor nu: veel sterkte gewenst, probeer in goede gezondheid te blijven en zorg goed voor elkaar.

Bestuur ’t Veerke/Triathlonorganisatie Oud Gastel

 

 

 

 

Verwer en Janssen triathlon 27 juni 2020

De 36e uitgave van de Verwer en Janssen triathlon (met keuze uit de afstanden 1/3e, 1/4e, 1/8e, trio-teams) is in het weekeinde van vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020.
Net als vorig jaar zijn er twee series 1/3e afstand. De eerste serie is hierbij de wedstrijdafstand. Dit is tevens de serie waarin je mee kunt doen voor de triathlon nations cup. Ook het prijzengeld is enkel op deze serie van toepassing. De tweede is mee recreatief gericht (voor zover dit bij 1/3 afstand van toepassing is).

De 1/3e afstand maakt deel uit van het nu al succesvolle circuit van de Triathlon Nations Cup. Een unieke samenwerking tussen drie 1/3 triathlons in drie landen, Duitsland (Bonn), België (Aarschot) en uiteraard Nederland (Oud Gastel). Doe je ze alle drie, dan heb je dus “gewoon” een hele triathlon achter de rug. Triathleten die alle 3 de wedstrijden volbrengen, dingen automatisch mee naar een mooi prijzenschema waarbij alle drie eindtijden bij elkaar worden opgeteld voor de uitslag. Verder is er voor iedere deelnemer hieraan een speciaal aandenken. Inschrijven voor de triathlon nations cup doe je bij de indivudele triathlons zelf. Meer informatie vind je op www.triathlonnationscup.com.

 

De inschrijving is geopend. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Op dinsdag 23 juni bestaat de mogelijkheid om te proefzwemmen in de Vliet, van 19.00 tot 20.00 uur.

Startnummers kunnen op vrijdagavond 26 juni van 19.00 tot 21.00 uur al bij het wedstrijdsecretariaat (Veerkensweg 11a, Boladvies) worden opgehaald.

Hiernaast treft u bij de verschillende menu’s alle informatie aan over de wedstrijd.
Heeft u toch nog vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar info@tveerke.nl.

M.b.t. deelname aan de trio triathlon volgen we de officiële NTB (Nederlandse Triathlon Bond) richtlijnen. Dat betekent dat je mee mag doen in het jaar dat je 14 wordt.
Een trio dient te bestaan uit drie verschillende deelnemers, die alle drie een onderdeel afleggen.

Veel succes en nog belangrijker: Veel plezier toegewenst!

 

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
%d bloggers liken dit: