Veel gestelde vragen

Wie mogen er meedoen met de BEKA Gastelse Obstacle Run?
Iedereen met een leeftijd vanaf 5 jaar mag meedoen. Uiteraard moet je wel een goede basisconditie en gezondheid hebben.

Wanneer mag je meedoen met de Kids Run (1 – 2 km) ?
Vanaf de leeftijd van 5 jaar mag je meedoen met de Kids Run. Tot 12 jaar!

Wanneer mag je meedoen met de Fun Run (4,5 – 9 km)?
Iedereen van 12 jaar of ouder mag hieraan meedoen.

Mijn kind van 6 jaar wil graag meedoen aan de Kids Run, maar durft niet alleen. Mag ik als ouder meelopen?
Ja ouders mogen hun kinderen begeleiden tijdens de Kids Run. Echter is het niet de bedoeling dat ouders ook de Obstacles zelf gaan nemen. Dit ivm de veiligheid van de Obstacle en de deelnemers.

Mijn kind van 11 jaar is erg sportief en wil meedoen met de Fun Run. Mag dat?
Nee helaas moeten we, ivm de veiligheid, een strenge normering houden mbt leeftijdsgrens. Dit jaar proefdraaien op de 2 km, dan kan uw kind volgend jaar inschrijven voor de 4,5 km.

Start iedereen tegelijkertijd?
Nee. Er wordt gestart in kleine groepen, om de wachttijd bij de obstacles zo klein mogelijk te houden. Bij opgave vermeld je of je 1 of 2 rondes van de betreffende afstand wilt doen. Hierna wordt je door de organisatie ingedeeld in een startgroep.

Moet je een goede gezondheid en conditie hebben om mee te mogen doen?
Ja een goede gezondheid is wel belangrijk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.
Een goede basisconditie is wel een pre.

Hoe kan ik inschrijven en betalen?
Inschrijven kan alleen online via www.tveerke.nl. Naast je persoonlijke gegevens hebben we ook je emailadres nodig om je te informeren met de laatste nieuwtjes. Betaling verloopt via I-Deal. Vanaf 1 december is geen terugstorting van inschrijfbedrag meer mogelijk.

Is er een mogelijkheid om waardevolle spullen veilig achter te laten?
U wordt geadviseerd om waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis te laten. Neem supporters mee, die op uw spullen kunnen letten.

Hoe wordt de veiligheid tijdens de BEKA Gastelse Obstacle Run bewaakt?
Bij de keuze van Obstacles is rekening gehouden met alle mogelijke weersomstandigheden. Uiteraard hebben wij geen invloed op regenwater/sneeuw etc.

Bij iedere Obstacle staan vrijwilligers die de veiligheid van de Obstacle en deelnemers in de gaten houdt. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van deze vrijwilligers op.

 Ik heb ingeschreven voor deelname aan 2 rondes, maar wil na 1 ronde stoppen. Kan dit?
Ja dat kan. Bij de indeling in groepen wordt wel rekening gehouden met de afstand die u opgegeven heeft. Dit om lange wachttijden bij de Obstacles te voorkomen.

Waar vind de BEKA Gastelse Obstacle Run plaats?
De route ligt rondom het scouting gebouw , Gastels Bos en vijver.

 Waar kunnen we parkeren?
Parkeren kan op de grote parkeerplaats (Dargon 2 te Oud Gastel). Vanaf daar is het een kort stukje lopen naar het Scouting gebouw/parcours. Hiervoor kun je de bordjes volgen naar het Scouting gebouw.

Is de route toegankelijk voor publiek?
Een groot deel van de route is toegankelijk voor het publiek. Volg hierbij de aanwijzingen van borden/vrijwilligers op en loop niet zomaar onder afzettingen heen. Deze zijn er voor de veiligheid van deelnemers en publiek.

Ik ben te laat met inschrijven, maar zou wel nog graag mee willen doen. Wat kan ik doen?
We hebben een maximum aantal deelnemers die we kunnen laten starten. Vol=vol.

U kan altijd een mail sturen naar obstaclerun@tveerke.nl om u aan te melden voor de wachtlijst. Zodra er een plaatsje vrij komt krijgt u bericht van ons.

We willen met een aantal mensen samen deelnemen. Kan dat?
Ja dat kan. U kunt na het inschrijven hiervoor een mail sturen naar de organisatie (obstaclerun@tveerke.nl) met daarin het verzoek om in dezelfde startgroep te zitten. Vermeld hierbij duidelijk de namen en geboortedata. We zullen bij het indelen hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.

Ik heb ingeschreven en betaald, maar nu blijkt dat ik niet kan deelnemen. Wat nu?Je kunt iemand anders op jouw naam laten starten (wel rekening houdende met de leeftijdsgrens). Stuur anders een mail naar obstaclerun@tveerke.nl. Dan kunnen we iemand van de wachtlijst blij maken. Houdt er rekening mee dat vanaf 1 december geen terugstorting van het inschrijfbedrag mogelijk is.

Welke kleding word ik geacht te dragen tijdens de BEKA Gastelse Obstacle Run?
Lekker zittende sportkleding, die vies mag worden. Ook schoenen die tegen een stootje kunnen. Het dragen van kaplaarzen is niet handig. Houdt hierbij rekening met de weersomstandigheden! Dikke winterjassen en wanten zijn niet zo handig. Handschoenen voor meer grip en veiligheid word wel geadviseerd.

 Je kunt door omstandigheden zelf niet deelnemen aan de BEKA Gastelse Obstacle Run, maar zou wel willen helpen.
Graag!  We kunnen veel hulp gebruiken om het evenement zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook met opbouw en afbreken kunnen we hulp gebruiken. Meld je aan via het mailadres obstaclerun@tveerke.nl.

 

Staat je vraag er niet bij? Stuur een mail naar obstaclerun@tveerke.nl, dan kunnen we je vast verder helpen!