Veel gestelde vragen

Iedereen met een leeftijd vanaf 5 jaar mag meedoen. Uiteraard moet je wel enige basisconditie en een goede gezondheid hebben.

Vanaf de leeftijd van 5 jaar mag je meedoen met de Kids Run. Tot 12 jaar!

Ja. Ouders mogen hun kinderen begeleiden tijdens de Kids Run. Echter is het niet de bedoeling dat ouders ook de Obstacles zelf gaan nemen. Dit ivm de veiligheid van de Obstacle en de deelnemers.

Iedereen die vanaf 1 januari 10 jaar of ouder is mag hieraan meedoen.

Nee. Helaas moeten we, ivm de veiligheid, een strenge normering houden mbt leeftijdsgrens. Dit jaar proefdraaien op de 1,5 km, dan kan uw kind volgend jaar inschrijven voor de 5 km.

Nee. Er wordt gestart in kleine groepen, om de wachttijd bij de obstacles zo klein mogelijk te houden. Bij opgave vermeld je of je 1 of 2 rondes van de betreffende afstand wilt doen. Hierna wordt je door de organisatie ingedeeld in een startgroep.

Ja. Een goede gezondheid is wel belangrijk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.
Een goede basisconditie is wel een pré.

Ja dat kan. Bij de indeling in groepen wordt wel rekening gehouden met de afstand die u opgegeven heeft. Dit om lange wachttijden bij de Obstacles te voorkomen.

U wordt geadviseerd om waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis te laten. Neem supporters mee, die op uw spullen kunnen letten.

Bij de keuze van Obstacles is rekening gehouden met alle mogelijke weersomstandigheden. Uiteraard hebben wij geen invloed op regenwater/sneeuw etc. Bij iedere Obstacle staan vrijwilligers die de veiligheid van de Obstacle en deelnemers in de gaten houdt. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van deze vrijwilligers op.

Ja dat kan. Bij de indeling in groepen wordt wel rekening gehouden met de afstand die u opgegeven heeft. Dit om lange wachttijden bij de Obstacles te voorkomen.

Parkeren kan op de grote parkeerplaats (Dargon 2 te Oud Gastel). Vanaf daar is het een kort stukje lopen naar het Scouting gebouw/parcours. Hiervoor kun je de bordjes volgen naar het Scouting gebouw.

Houd er rekening mee dat vanaf 1 december geen terugstorting van het inschrijfbedrag mogelijk is.

Ja dat kan. U kunt na het inschrijven hiervoor een mail sturen naar de organisatie (obstaclerun@tveerke.nl) met daarin het verzoek om in dezelfde startgroep te zitten. Vermeld hierbij duidelijk de namen en geboortedata. We zullen bij het indelen hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.

Een groot deel van de route is toegankelijk voor het publiek. Volg hierbij de aanwijzingen van borden/vrijwilligers op en loop niet zomaar onder afzettingen heen. Deze zijn er voor de veiligheid van deelnemers en publiek.

Graag! We kunnen veel hulp gebruiken om het evenement zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook met opbouw en afbreken kunnen we hulp gebruiken. Meld je aan via het mailadres obstaclerun@tveerke.nl.

Lekker zittende sportkleding, die vies mag worden. Ook schoenen die tegen een stootje kunnen. Het dragen van kaplaarzen is niet handig. Houdt hierbij rekening met de weersomstandigheden! Dikke winterjassen en wanten zijn niet zo handig. Handschoenen voor meer grip en veiligheid word wel geadviseerd.

 

Staat je vraag er niet bij? Stuur een mail naar obstaclerun@tveerke.nl, dan kunnen we je vast verder helpen!