Beste deelnemers,

Op 17 december is het dan zover… Jullie staan aan de start van de 4e ESS Gastelse Obstacle Run!! In de bijlage kunnen jullie de indeling van de startgroepen en tijden vinden. In deze brief vinden jullie nog wat praktische info, dus lees deze informatie goed door! Onderaan vind je de genoemde bijlages

Aanmelden
De bijgevoegde vrijwaringsverklaring dien je uitgeprint, ingevuld en ondertekend mee te brengen naar de aanmeldbalie. Je kunt alleen deelnemen aan het evenement als je de getekende vrijwaringsverklaring hebt ingeleverd. De aanmeldbalie is te vinden in het scoutinggebouw (Hellestraat 2a, Oud Gastel). Aanmelden kan vanaf 9.15 uur. Na aanmelden en ondertekenen van de presentielijst krijg je een polsbandje, alleen met dit polsbandje kun je starten.

Omkleden
In het scoutinggebouw is omkleedruimte aanwezig. Houd er echter rekening mee dat er geen douchegelegenheid is. Houd daarnaast rekening met de weersvoorspelling en pas je kleding hierop aan. Het dragen van kaplaarzen wordt afgeraden. Het dragen van handschoenen kan prettig zijn. Neem eventueel een plastic zak mee om vuile kleding in te stoppen na afloop. Horeca en toiletvoorzieningen zijn gevestigd in Scoutinggebouw.

Start
Zorg dat je tenminste 5 min voor de start van je groep bij de start aanwezig bent. En volg hier de aanwijzing van de vrijwilligers op. We zorgen voor kleine groepen bij de start, maar gezien het grote aantal deelnemers kan het zijn dat je even moet wachten bij een obstacle.

Obstacles
Bij iedere obstacle staan vrijwilligers. Bij de kidsrun mag begeleiding meelopen. Echter is het niet de bedoeling dat de begeleiders over de obstacles gaan. In de bijlage kun je de plattegrond met route vinden. Tevens staan hierbij de obstacles aangegeven.

Veiligheid
Veiligheid van deelnemers, vrijwilligers en publiek vinden we erg belangrijk! Volg dus altijd aanwijzingen van vrijwilligers op! Wij hebben alle nodige veiligheidsmaatregelen getroffen ter voorkoming van schade en/of letsel. Uiteraard is op het terrein het Rode Kruis aanwezig. Mocht je letsel oplopen, meld je dan bij een van de vrijwilligers. Deze zal je verder helpen.

Publiek
Uiteraard vinden we het erg leuk als je supporters meebrengt. Het grootste deel van het parcours is te volgen voor publiek.

We wensen jullie alvast heel veel plezier!

Mochten er nog dringende vragen zijn, stuur een mailtje naar obstaclerun@tveerke.nl

Werkgroep ’t Veerke
Scouting Andriessen

 

VRIJWARINGSVERKLARING, SVP ONDERTEKEND MEENEMEN