Nog een paar vakantielopen hier en daar. Zoals de Kermisloop in Heerle. Ad Verheijen werd achtste in 37.54, toch weer heel wat sneller dan een jaar geleden. Maar toen was het bloedheet om te lopen, dit keer was de temperatuur een stuk aangenamer. Zijn trainingsmaatje Ger Haverkamp kwam in sfeervol Heerle als 26e over de meet in 43.39 minuten.

In Venhuizen vond het open Nederlands kampioenschap tandemrijden plaats. Perry en Sven Megens besloten zich eens te testen met de landelijke top (mensen met en zonder beperking) en eindigden zeer verdienstelijk op een negende plaats. Door de wind was de wedstrijd bijzonder zwaar geworden. Knappe prestatie leverde Toine van Aalst, die aan een imposante sportloopbaan bezig is. Een week na de trio-triathlon, waarin het team van Trio Bol de Veerkebokaal definitief veilig stelde, bracht Toine het op het zonovergoten beachvoetvolleybaltoernooi in Roosendaal tot de halve finales. In de strijd om de vierde plaats moest Toine het samen met maatje Sebastian Frik afleggen tegen de profs in deze discipline.

Dan terug naar bijna een maand geleden, want de trio-triathlon was ondanks de regen toch weer het spektakelstuk van de Verwer &amp, Janssentriathlon. Voor de zesde keer won Henny Rovers het evenement met weer een nieuwe formatie. Henny is daarmee recordhouder voor Huub Maas, die vier keer won. Het parcoursrecord sneuvelde niet. Dat staat met 55.04 eveneens op naam van een team van Henny. Bovendien behoren zes van zijn fietstijden tot de top tien. Een nieuw zwemrecord werd neergezet door Sven Strijk in 5.51.&nbsp, En Bernard Heshof mocht het in dit team afmaken, waarmee de winnende tijd uitkwam op 57.04. Winst dus voor Trio De Pannekoeken. Drie Gastelaren in het tweede team Bij Elkaar Geraapt Zooike in 1.03.19 (Koen van Elteren-René Horians-Addy van den Broek) en derde het ijzersterke jonge team Body Non Active in 1.03.34 met een hoofdrol voor tijdrijder Corné Hagenaars, zwemmend Christian van Caam en lopend Rik Bartelen. Vijfde was dan Topsport for Life. Supersnel zwom ook Jules van Zundert in het zevende team The Special Ones klaar in 1.07.17 (samen met Luc de Jong en Tom Molenaar). Team Musters loopt altijd in de top tien binnen met Rob, pa Henk en broer Paul: achtste in 1.07.27. De tiende plaats was voor De Vliegende Spoormannen oftewel vader Kees en zoon Niels de Bruijn, die eerder die dag nog de juniorenwedstrijd had gewonnen en als loper Jan Jacobs. Eindtijd 1.07.39. En nóg zo’n jong team op de elfde plaats met Rhinaldo Rockx, Jurgen Bartelen en Niek de Vos oftewel De Bergers in 1.08.04. De bovenste helft van de Gastelaren is verder als volgt: 12.Daantjes 2 (Piet Danen, Remco Dierks, Dirk Danen, daags voor een sterke halve marathon!) 1.08.21, 13.Talentvol (Jurgen Danen, Piet Oomen en Johan van Opstal) 1.09.28, 15.Body Active 3 (Jeroen de Bruin, Maikel Nagtzaam, Peter van Gulden) 1.10.47, 16.SC Gastel (Sjors van de Lindeloof, Rob Koetsenruyter, Jelle Oomen) 1.10.51, 17.Twee Puiten en 1 Assiebak (Amy Balemans, Jack van de Weijgert, Koen van der Straten) 1.12.04, 20.Van Zuilichem Sport (Marieke van Zuilichem, Dries van Biesen, Frank Toren) 1.12.54, 21.De Gouwe Ploeg (John Gelijns, Twan van Loon, Angelo Schijven) 1.13.03, 22.Body Active 2 (Gijs-Jan Tak, Cliff de Peijper, Nelle Braspenning) 1.13.09.&nbsp, De tweede helft volgt volgende week. Deze week de Nijmeegse wandelvierdaagse met onder meer Janus Oerlemans onder de wandelaars.