Geen 3500 euro zoals we vorige week in De Bode schreven, maar liefst 4500 euro haalde Frie Verstraten op door sponsoring. Het geld werd gestort op de rekening van de Gastelse EHBO-afdeling. Een mooi verhaal en een nog mooier gebaar van Frie.

Nog een paar ‘achterstallige’ wieleruitslagen. Op de BWF-kampioenschappen in Sint Willebrord werd Jan Palings 16e en Dré Klep in de categorie 45plus: achtste. Dan was er nog de BWF-koers van Sprundel met een 20e plaats voor Jan Palings en wederom een achtste voor Dré Klep, nu in de groep 55-plussers.

Natuurlijk deden er ook diverse jonge Gastelaartjes mee aan de Nationale Jeugdronde van Roosendaal. Omdat er geen plaatsnamen maar ploegnamen in de uitslagen staan, weten we niet precies wie allemaal hebben meegedaan. Maar vaak ligt in deze Jeugdronde de kiem voor een latere sportcarrière. Zo won Gerbert van den Biggelaar de ronde ooit en was het nu de beurt aan Tom Koetsenruijter uit Roosendaal, die in het weekend voor de Jeugdronde nog meedeed aan onze triatlon.