In verband met het Coronavirus zijn wij genoodzaakt de tridaagse dit jaar te schrappen uit de Veerke-agenda. We hopen je volgend jaar weer te zien!

TRIDAAGSE van 22 t/m 24 juni 2020

Met de Tridaagse opent ’t Veerke de triathlonweek van 2020.

Op maandagavond 22 juni gaan de deelnemers aan deze super recreatieve triathlon beginnen met zwemmen. Tussen 18.00 en 19.00 uur kunnen de deelnemers in zwembad Blankershove beginnen met het eerste onderdeel. Het zwemmen is 500 meter oftewel 20 baantjes.

Dinsdagavond 23 juni stappen de tridaagse-gangers vanaf 19 uur op de fiets voor een fraaie tocht van ongeveer 20 kilometer door de omgeving. Startpunt is bij ’t Veerhuis, eindpunt bij het Gastelsfeer aan de Vliet.

Op woensdagavond 24 juni tenslotte, gaan ook de triatleten van de Tridaagse hun felbegeerde T-shirt verdienen door 5 kilometer te wandelen eventueel te trimmen. Ook dan weer vanaf 19 uur vertrek. Start en aankomst bij ‘t Veerhuis. Bij aankomst is het gezellige shirts uitreikfeest en kaarten de meeste deelnemers altijd nog heel lang na.

Aanmelden voor de Tridaagse kan via de website (liefst), of maandagavond 22 juni op zwembad Blankershove. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon.

Bij deelname ga je akkoord met het privacybeleid van ‘t Veerke.

 

[do_widget id=sb_cl_pages_widget-2]