Geen triathlonweek zonder tridaagse!

De tridaagse is het meest relaxte onderdeel van de triathlonweek.

Op drie avonden voltooi je, in je eigen tempo, een achtste triathlon. Tijd is dus geen issue.

Op maandagavond 17 juni gaan de deelnemers aan deze super recreatieve triathlon beginnen met zwemmen. Tussen 18.00 en 18.30 uur kunnen de deelnemers in zwembad Blankershove beginnen met het eerste onderdeel, waarna ze tot 19.00 uur kunnen zwemmen. Het zwemmen is 500 meter oftewel 20 baantjes. Mocht je op maandagavond niet kunnen, maar maandag overdag wel: geen probleem. Er ligt een lijst op het zwembad waar je kunt aantekenen dat je geweest bent.

Let op: als je overdag gaat zwemmen tijdens de reguliere openingstijden, betaal je wel de normale toegang voor het zwembad.

Dinsdagavond 18 juni stappen de tridaagse-gangers vanaf 19 uur op de fiets voor een fraaie tocht van ongeveer 20 kilometer door de omgeving. Start en aankomst is bij het bij het Gastelsfeer aan de Vliet, omdat dan ook het proefzwemmen is.

Op woensdagavond 19 juni tenslotte, gaan ook de triatleten van de Tridaagse hun felbegeerde T-shirt verdienen door 5 kilometer te wandelen eventueel te trimmen. Ook dan weer vanaf 19 uur vertrek. Start en aankomst bij ’t Veerhuis. in de Schoolstraat. Bij aankomst is het gezellige shirts uitreikfeest en kaarten de meeste deelnemers altijd nog heel lang na.

Aanmelden voor de Tridaagse kan via de website (liefst), of maandagavond 17 juni op zwembad Blankershove. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro per persoon, contant svp gepast te voldoen.

Bij deelname ga je akkoord met het privacybeleid van ‘t Veerke.