You are here:  / Evenementen / Verwer en Janssen Triathlon / Inschrijven

De inschrijving is geopend!

Betaling van het inschrijvingsgeld loopt in principe via automatische incasso. Buitenlandse deelnemers kunnen het inschrijfgeld overmaken op BIC: RABONL2U, IBAN: NL36 RABO 01411.26.647.

UPDATE: ALLE INDIVIDUELE ONDERELEN ZITTEN IN PRINCIPE VOL, VOOR DE TRIO’S IS NOG STEEDS RUIMTE.
ERVARING LEERT DAT ER ALTIJD WEL DEELNEMERS AFVALLEN. HOU OOK DE INSCHRIJVINGEN HIERONDER IN DE GATEN, ER KAN DOOR AFMELDING ALTIJD EEN GAATJE VALLEN.
WIL JE OP DE WACHTLIJST? VUL DAN HIER HET FORMULIER IN.

Tijden van de startseries zijn de voorlopige tijden, onder voorbehoud.

Net als vorig jaar zijn er twee 1/8 wedstrijd-series.
De 1e startserie van de 1/8e wedstrijden is voor deelnemer(sters) uit Halderberge, of voor atleten die ‘s middags mee willen doen aan de Trio-triathlon. De overige 1/8e atleten starten in de 2e startserie.

Dit jaar hebben we ook twee series 1/3e afstand. De eerste serie is hierbij de wedstrijdafstand, tweede is mee recreatief gericht (voor zover dit bij 1/3 afstand van toepassing is).

Voor trio’s: geef svp je chipnummer in als je dit hebt. Mocht één van de deelnemers een licentie hebben van de zwembond, Wielerunie of KNAU(nieuw!), geef deze dan s.v.p. ook door! Let op dat een in de ochtend gebruikt chipnummer ‘s middags niet nogmaals kan worden gebruikt.

De minimumleeftijd voor deelname aan de trio’s is door de NTB bepaald op 14 jaar, dat wil zeggen dat je mee mag doen in het jaar waarin je 14 wordt.