Kun je deze email niet goed lezen? Bekijk dan de online versie

Nieuwsbrief 68, 14 juni 2017, nog 9 dagen...

Voor 't Veerke is de drukste maand van het jaar. Het is aftellen naar de Verwer & Janssentriathlon. Editie 33 staat op ons programma en we kunnen echt niet wachten tot die fijne, hectische, spannende, sportieve juniweek eraan komt. De drie jeugdclinics zijn al bijna achter de rug. Woensdag 14 juni is de loopclinic nog. Ook onze jeugdige atleten lezen deze Nieuwsbrief mee, die dit keer gewijd is aan de Clinics.

Opgeven voor jeugd-/scholentriathlon (23 jun) kan nog!

Deze Extra Nieuwsbrief wordt ook verspreid onder de bij ons bekende emailadressen van deelnemers, die in het verleden eens of meermaals meededen aan de jeugdtriathlon. Het toeval wil dat we voor de vrijdagavond nog een aantal startplaatsen vrij hebben. Dat geldt niet voor de zaterdag. Dan zijn alle series vol. Maar op vrijdagavond vanaf 18.30 uur kunnen er nog kinderen vanaf groep 3 basisschool tot en met middelbare scholieren bij. Het is mooi weer deze maand en vast ook op vrijdagavond 23 juni. Kriebelt het bij jullie ook om nog eens lekker een stukje te zwemmen, fietsen en lopen? Dan zouden we zeggen: schrijf lekker in. Bij voorkeur voor vrijdag 16 juni, dan kunnen we op basis van de deelnemersaantallen de series indelen.
Inschrijven. Hoe?

Door naar onze site www.tveerke.nl te gaan en dan te klikken op jeugdtriathlon en inschrijven. Vervolgens kun je de velden invullen met naam, emailadres groep, school en woonplaats. Easy. Vervolgens krijg je van ons email met aanvullende informatie en starttijden. De triathlon gaat over 125 meter zwemmen, 5 kilometer fietsen en 800 meter lopen. Van harte welkom!

Jeugdclinics horen bij 't Veerke

Geen evenement meer zonder de inbreng van de jeugd. We verbazen ons er al niet meer over dat we tientallen kinderen aan de start krijgen van de Oranjeloop, Pekkercross en jeugdtriathlon. En toch is het heel bijzonder, wat er in Gastel gebeurt. Want ga je naar omliggende dorpen, dan zijn er bij de hardloopevenementen soms maar net een stuk of 20 kids. Soms wordt het jeugdprogramma zelfs afgeblazen. Zo niet in Gastel. Mede dankzij onze speciale werkgroep jeugd (Yvonne, Hans en Fred) worden de kids volop gestimuleerd mee te doen aan jeugdclinics. Dat wil zeggen: zij bereiden de leuke oefeningen voor, leggen de locaties vast, benaderen de scholen en de coaches. Dat doen we al weer een paar jaar voor de jeugdtriathlon en inmiddels ook al enkele keren met de Pekkercross.
Loopclinic kan nog net!
Vandaag, op 14 juni om 18.30 uur, met nog anderhalve week te gaan, is de looptraining onder leiding van Bernard en José Heshof. Lekkere loopschoenen komen dan goed van pas! De trainingen zijn overigens een extra service, deelnemers aan de jeugd/scholierentriathlon zijn niet verplicht mee te doen. De laatste clinic begint bij de poort van zwembad Blankershove. Deelname is geheel gratis. De ervaring leert dat het niet alleen nuttige trainingen zijn, ze zijn ook nog eens erg gezellig en stimuleren de teamgeest. We maken uiteraard ook vaak foto’s van de clinics, die je weer op onze site terug vindt. Aanmelden mag per mail via jeugdtrainingen@tveerke.nl

Volgende nieuwsbrief
Komende week nog een laatste voorbeschouwing op een fantastisch sportspektakel!

Agenda ’t Veerke

14 juni: 3e Tri-training jeugd, lopen 
17/18 juni: Midsummernight-swim Vuurtoren
19 juni: Tridaagse zwemmen
20 juni: Tridaagse fietsen en proefzwemmen in de Vliet bij Gastelsfeer
21 juni: Tridaagse wandelen
23 juni: 25e Jeugdtriathlon
24 juni: 33e Verwer & Janssenstriathlon met 25e Trio-Triathlon

't Veerke Oud Gastel

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om uit te schrijven