You are here:  / Evenementen / Verwer en Janssen Triathlon / Wetsuithuur via AthleteSportsWorld.com

 

 

 

Voor de Triathlon Oud-Gastel heb je de mogelijkheid om een wetsuit te huren bij AthleteSportsWorld.com. (https://www.athletesportsworld.com/nl/verhuur/wetsuit-verhuur). De kosten zijn 40 euro. Zij verhuren wetsuits van de merken Zone3 en Dare2Tri. Zij bepalen welk merk je krijgt. Je mag een voorkeur aangeven, maar zij kunnen niet garanderen dat je deze ook krijgt.

Je kunt een wetsuit huren door minimaal 1 week van te voren jouw aanvraag via de website van AthleteSportsWorld.com door te geven. Na bevestiging van hun zijde zorgen er dan voor dat jouw wetsuit klaar ligt. Je kunt deze al vanaf vrijdagavond ophalen bij de tent of het wedstrijdsecretariaat, of op de dag zelf bij de grote tent op het Wim van de Broekplantsoen. 

De kosten voor de wetsuithuur is 40 euro. Daarbij vragen zij een borg van 100 euro (cash mee te nemen), die je na inleveren van de wetsuit weer retour krijgt. 

Wanneer er bij de teruggebrachte wetsuit beschadigingen worden geconstateerd zal dit verrekend worden met de betaalde waarborg. Is het wetsuit goed bevallen en wil je de gehuurde wetsuit overnemen, dan kunnen wij je ene bod doen, Bij aanschaf van een nieuwe wetsuit zal  de betaalde huurkosten verrekend worden. 

Hoe bepaal je de juiste maat?

Kies de maat wetsuit op basis van lengte en gewicht bij de maattabel. Kies altijd een wetsuit die binnen de maatrange valt. Weet je het niet zeker? Neem dan contact met ons op via info@athletesportsworld.com. De maattabellen staan om de website bij het product. 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
%d bloggers liken dit: