Bereikbaarheid

Vanaf de rotonde komt u Oud Gastel ingereden. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf (gele borden triathlon volgen). Indien u vanuit Kruisland komt, gaat u dus rechtsaf. Daarna kunt u na 400 meter linksaf de Willem van der Maststraat in. Aan het einde vindt u de parkeerplaats aan uw rechterhand.
Parkeren binnen het parcours is i.v.m. veiligheid van de deelnemers niet toegestaan.
Voor bezoekers is het overig praktisch om zelf ook een fiets bij te hebben, de zwemstart ligt namelijk buiten het dorp.

Het inschrijfbureau is aan de Veerkensweg 11. U kunt hier met de auto niet komen. Advies is om met de fiets hierheen te gaan, volg de borden of check de rode route hieronder. Er is een bewaakte fietsenstalling aanwezig.

NTB-­licentiehouders zijn verplicht bij registratie hun licentie te tonen.
In het startpakket bevinden zich o.a. het startnummer, een championchip (eventueel), een sticker en een badmuts.
Controleer of alles aanwezig is en of de code van de championchip klopt.

Wisselzone 2 (fietsen-lopen) is naast het Veerhuis. Let dus op dat u hier uw loopschoenen wegzet!

U kunt zich omkleden en douchen in het sportcentrum. Wij adviseren u geen belangrijke spullen in de kleedkamer achter te laten. De organisatie is niet aansprakelijk te stellen voor diefstal of verdwijning van uw eigendommen! Toiletten zijn aanwezig in het Veerhuis. Tevens is er toilet-gelegenheid bij de start van het zwemmen.

Start zwemmen 

Het zwemmen vindt plaats in de Vliet, buiten het dorp. U gaat hier met de fiets naartoe. Let s.v.p. op de omleiding. Hier kunt u uw fiets inchecken, waar een technische keuring van fiets en helm plaatsvindt. Let zelf vooraf op dat het uiteinde van het stuur afgedopt is! Na het zwemmen dient u uw spullen in de plastic tas te stoppen. Deze wordt door ons na afloop teruggebracht naar het Veerhuis.