You are here:  / Evenementen / Avondvierdaagse

Avondvierdaagse 14 t/m 17 mei 2018

De 47ste Avond 4 Daagse wordt dit jaar gelopen van 14 tot en met 17 mei 2018.

Start en finish is dit jaar uiteraard anders dan vorige jaren, en zal zijn vanaf de nieuwe basisschool aan de Schoolstraat 5.

We streven ernaar om de 15 en 10 kilometer wandelaars om 18.15 uur dagelijks te laten vertrekken en de 5 kilometer dagelijks om 18.30 uur. We hopen dat de wandelaars zich ook echt aan deze aanvangstijdstippen houden om te voorkomen dat deelnemers erg veel in het verschil binnen komen. De compactheid komt ook de veiligheid van de wandelaars ten goede. De verkeersregelaars hebben beter zicht op de groep. Op donderdag 17 mei, de slotavond, eindigt de wandelgroep bij ‘t Hart van Gastel op de Markt. De wandelaars verzamelen eerst in het Vorstinnenhof, waar ze na hun laatste routes aankomen. Daar krijgen alle wandelaars al hun medaille uitgereikt. Vervolgens gaat het onder leiding van Gastels Fanfare in defile door het dorp langs Karolinastraat, Dorpsstraat, Markt, Veerkensweg en Parkstraat.
Je komt dus langs de achterkant binnen, en niet langs de markt.

In ‘t Hart van Gastel wordt de verloting gehouden, de laatste prijzen uitgereikt en kan iedereen onder het genot van een drankje nog nagenieten van de 47e Avondwandelvierdaagse van ‘t Veerke.

Opgeven voor de vierdaagse kan tevoren op de scholen. Volwassenen kunnen zich ter plaatse op het schoolplein van de school maandagavond vanaf 17.45 uur inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro voor 4 avonden.

Klik HIER voor het inschrijfformulier.